Individualterapi

En människas resa genom livet består av många olika skeden, eller "kapitel" om man så vill. Varje skede ställer speciella krav på en som person. Inget skede är riktigt det andra likt vilket kräver att man förmår att anpassa sig till något nytt, "ställa om". Av olika skäl kan det ibland vara svårt att göra en sådan "omställning". Exempel på omställningar kan vara; när man får barn, brabbas av svår sjukdom, skiljsmässa, arbetslöshet, pension eller andra situationer som man tvingas till att handskas med på ett nytt sätt.

                            

Får man svårigheter att handskas med sin nuvarande livssituation brukar man kalla detta för kris.

Man kan också varit med om olika typer av svåra upplevelser, från barndomen eller senare i livet, som man bär med sig och som man inte hittar något sätt att på egen hand bearbeta eller handskas med och som påverkar ens livssituation. Dessa upplevelser brukar man då kalla för trauma.

Det finns många andra situationer då individualterapi är verksamt. Ett exempel är existentiella frågor och andra grubblerier över livet.

 

                               

Välkommen

Välkommen till www.trollhattanpsykoterapi.com

OBS! FÖR TILLFÄLLET STÄNGT PGA SJUKDOM!

 

 

Jag har öppet alla dagar i veckan. Jag har även kvällsmottagning för er som har svårt att komma ifrån arbete eller studier.

När ni kontaktar mig via kontaktformuläret är det bra om ni även uppger telefonnummer då jag kan ringa upp er. Detta sker oftast samma dag. 

Jag har även samarbetsavtal med SOS International vilket innebär att ni kan kontakta ert försäkringsbolag om er försäkring omfattar psykoterapi/samtal.

Facebook

 

Angående Covid -19

Mottagningen tillämpar de restriktioner Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Förrutom avstånd, hygien etc. bör man skjuta på mötet vid minsta sjukdomssymptom.